fredag 7 januari 2011

Många bollar i luften

imageimageimageimageimageimage

Pippi huset dammades av och medan Meja lekte med det hann Noah med många saker. Koncentrationen är kort och intensiv men blir längre ju äldre han blir. Just nu är koncentrationen på att stå som Bambi på hal is med benen raka och rumpan upp. Snacka om att grabben får starka armar. Idag mumsade vi på våfflor till lunch och det blev smet över till senare. Härligt med jullov tycker Meja. Men snart måste dygnet vändas rätt igen genom att lägga sig tidigare för att orka upp på morgonen. På måndag så är det studiedag så nästa vecka blir inte så lång.

I helgen dansar vi ut julen och som alltid så kommer jag att sakna allt ljus. Mer mys belysningen behöver vårat hem. Noah kommer att sakna jul gardinerna i köket. De är roliga att drar i och smakar på.

Uppdatering: Efter soppan vid kvällsmaten så gräddades resten av våfflorna. När våra magar stod i fyra hörn och det fanns fyra våfflor över, så sprang Meja och jag över med dem till söta lilla damen här bredvid. Tänk vad man kan göra någon glad. Prata en stund och Meja fick lite godis att smaska på i soffan här hemma.

Inga kommentarer: