måndag 14 februari 2011

Små hjärtan på restaurang

DSC00521DSC00518DSC00520DSC00522DSC00525DSC00526

På väg hem från förskolan postade Meja sina alla hjärtans dag presenter till grannkompisarna. Hon hade pärlat det finaste hjärta i rött som jag fick tillsammans med ett egengjort kort. Lillebror fick en bil som vi satte upp på hans dörr. Själv blev hon glad för en bok med massor av pyssel.

Vi behövde komma ut och se lite folk när vi har varit sjuka i sammanlagt 2 veckors tid. Vad är då bättre än att äta god mat tillsammans med dem man älskar mest i världen. Slippa stå vid spisen och ta hand om disken efteråt. Utan bara sitta och njuta och bli serverad. Dagen till ära hade jag och Meja tagit på oss våra hjärt halsband. Meja var sugen på soppa och beställde in en med kyckling och grönsaker. Den smakade champinjoner tyckte hon så det blev att fiska upp det som var godast. Noah åt medhavd mat och mumsade snabbt i sig den. Hans mat var godare än vad den såg ut att vara. Noah snörpte ihop munnen och gav ifrån sig små puss ljud. Passade ju bra en dag som denna. Han försökte få kontakt med barnfamiljen bredvid och hejade och log mot deras lilla tjej. Tror Noah gillar lite äldre tjejer… på sådär 4 år. En riktig tjejtjusare.

Tillsammans med efterrätten fick barnens varsin sked att ta med sig hem. Meja fick en med Hello Kitty och Noah fick  Musse Pigg fast han inte åt någon glass. På väg till bilen hade det nu börjat bli mörkt så man kunde se lysande hjärtan i luften.

Inga kommentarer: