tisdag 1 januari 2013

Happy new year!

På skridskobanan…

DSC00089imageimageimageimageimage

Vi började nyårsafton på skridskobanan.Töandet gjorde isen lite svår åkt men vad gör det när man har roligt. Varm choklad och bullar intog vi på läktaren.

image

Barnen myste medan vi förberedde tre rätters. Nu fick jag tyvärr bara förrätt och efterrätt på bild. Vi började med himmelsk god Kalix rom på toast. Varmrätten var precis lika god med helstekt oxfilé som var så mör att man inte hade behövt ha tänder för att sluka den. Serverades med krämig potatisgratäng och grillad sparris och tomatrosor. Avslutningsvis en mustig chokladtårta med glass, grädde och cream fraiche. Syrran och jag skojar varje gång vi lagar mat att vi skulle starta eget eftersom vi jobbar väldigt bra tillsammans. Vem vet om vi skulle göra det i framtiden.

imageimageimageimage

Skumpan korkades upp och vid tolvslaget firade vi in det nya året. Fyrverkeriet smällde av överallt och vi behövde bara gå ut på trappan för att se det. Vi trodde att strax skulle småtjejerna Meja och Molly skulle  gå och lägga sig men klockan blev nog 03.00 innan fnittret och allt babblande tystnade.

Dagen efter…

imageimage

Var vi alla trötta. Några låg under täcke och filtar lite varstans. Men sedan fick vi brått för klockan 12.30 skulle mormor och Arne komma på lunch och tillsammans skulle vi ha lite lilljul.

image

Noah stod för underhållningen.

imageimageimage

Gott fikabröd hade mormor med sig.  Tänk vad tomten var snäll och lämnade lite klappar under gran fast det har varit julafton för länge sedan. Sedan valde Meja att följa med mormor och Arne hem för att sova över några nätter så Molly och hon har chansen att leka ännu mer.

Inga kommentarer: