söndag 23 juni 2013

Sköna midsommar!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageDSC01691imageIMG_20130621_174756imageimage

När vi kom ut till mormor och Arnes sommarstuga serverades det grillad korv med goda tillbehör. Mätta tog vi bilen till Vånga för midsommarfirande. Vi möttes av massvis av människor, levande musik och roliga aktiviteter för barnen. Barnen ville prova hoppborg och snurrande kaffekoppar. Noah ville inte kliva av utan åka mera. Lätt vimmelkantig blev både Noah, Meja och Molly. Lotter tog vi och Meja var den enda som vann en liten nyckelring.

Sanna hade bakat en fantastisk jordgubbstårta och Meja hittade en fyrklöver i gräset. Den skulle hon äta upp för att få evig tur sa Uzze .

Hemma i sommarstugan fick barnen en skattkarta för att hitta gömda sommarpresenter. Kryssen var inte ditsatta på kartan för att det skulle bli lite svårare. Ida fick en lila mascara, Molly och Meja fräcka lös naglar och Noah fick massa klistermärken att sätta fast i ett stickers album. Sedan vankades midsommarmat i mängder och den enda vi saknade var kusin Moa som var med kompisar på Lisseberg. Tjejerna satte upp tält som de sov i. Mycket bus och skratt blev de innan de tillslut somnade och sov hela natten.

I bilen på väg hem nästa dag utbrister Meja:

- Mamma, jag har inte fått så mycket tur fast jag åt upp fyrklövern….fast det kommer kanske imorgon, säger hon med positiv stämma.

Inga kommentarer: