söndag 18 augusti 2013

Bättre sent än aldrig…

Nu har man jobbat i en vecka och det känns efter sex veckors ledighet.  Tog semester från bloggen också vilket har saknat av nära och kära. Så här kommer bilder från vår härliga sommar.

imageimage

På väg ner till morfar och Ewa i Skåne så hälsade vi på min kära barndomskompis Anneli och hennes fina familj. Det var år sedan vi sågs. Vi bjöds på gott fika i form av egengjorda glass sandwich. Så roligt att ses och vi lovade varandra att hålla kontakten och låta det inte gå så lång tid mellan våra träffar.

imageimageimageimage

Sedan anlände vi lagom till middagen hos morfar och Ewa och barnen tog chansen att springa av sig i deras underbara trädgård.

imageimageimageimageimageimage

Varje kväll gick vi och matade hästarna. De hade två gulliga föl som sprang busigt omkring i hagen. Solvarma hallon slank ner i våra magar och det kändes riktigt härligt med semester.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Varje dag tog vi en tur till havet. Kilometerlånga stränder med finkornig sand. Vågor var så höga att Mejas simglasögon spolades iväg och försvann.

imageimage

När det var lite vind så tog vi fram draken.

imageimageimage

Meja hade längtat efter att plocka mördarsniglar med morfar. Noah ville hellre att morfar skulle vara hans häst. Förra sommarens rekord slog de inte i jakten på sniglarna. Men vad gör det när det är så roligt.

imageimage

Vi längtar redan efter nästa sommar!!

Inga kommentarer: