fredag 27 februari 2009

Bad, bubblor och skrapsår på bena

Idag bar det av till Simhallen med hela familjen. Faktiskt första gången för Meja och varför vi inte kom iväg tidigare är otroligt. Efter att ha rotat fram badkläderna och armpuffar som ej har använts sen semestern var vi äntligen på väg. Meja var fascinerade över allt som fanns i omklädningsrummet.

Den som skrev simhallsregeln: att duscha innan man sätter på sig badkläderna kan ej ha haft egna barn själv vid det tillfället.

Nykissad och duschad tvärstannade  Meja när hon såg den stora bassängen och ville inte bada. Men de roliga grodorna och flugsvampen som sprutade vatten längre bort lockade mer. Hann knappt doppa oss då jag upptäckte att sambos nyckel på gummibandet var borta. Fanns upplagd på ett handfat i omklädningsrummet av någon snäll person.

Härlig blandning av små och stora….gravidmagar, bebisar med plastklädda badbyxor och tatuerade pappor. Meja hade roligt tills hon skrapade knäna när hon ramlade. Tur man tänker på att ta med allt möjligt nödvändigt som ett plåster. Efter det ville hon inte bada mer utan bara titta på. Skulle vi alltså åka hem efter en halvtimma när vi äntligen hade tagit oss hit. Diskussionen med att hon hade fått ett plåster som tål vatten och att det andra hon hade innan på fingret satt kvar, köpte hon inte. Men vi har den flytande flodhästen av skumgummi att tacka för att vi kunde utnyttja simhallen några timmar till.

Skönt trötta blev vi alla tre och lillskruttan somnade på tre röda vid nattningen.

Inga kommentarer: