torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag!

imageimageimageimage

Min kärlek fick med sig en påse med favoritgodis och en hemlig lapp i morse…var passade för att hålla sig pigg i bilen till Örebro. Det väntar paket till Meja och Noah också. Stora tösen kom på att det vore bra med en egen plånbok så hon kan handla det hon vill för sina sparpengar och sedan fick det bli ett gäng färgglada snodd/hårband som man både kan bada och sporta med. Till Noah hittade jag en tuff hatt med veteranbilar på. Den blir han nog glad för när han kommer från förskolan. För idag fick han gå dit eftersom han eller inte någon av oss andra har blivit smittade.

Meja har börjat dricka lite och mår mycket bättre än igår. Då ville magen inte ha något som hon drack eller smakade på. Usch våra smala tjej behöver inte bli smalare. Hon vill inget annat än att bli frisk och kunna äta och dricka en massa.

Vad vore en dag som denna utan en bukett blommor. Dessa köpte jag när jag passade på att få lite luft igår kväll när sambon kom hem. 14 stycken rosor…13 för de år vi hittills har varit tillsammans och den 14:e för det år vi precis har påbörjat.

Önskar alla nära och kära en riktigt mysig alla hjärtans dag!

Inga kommentarer: