torsdag 11 mars 2010

Storasyster Yster och Pärlan i magen

imageDSC_2203   

Idag följer Meja med till barnmorskan där vi ska se att Pärlan har vänt sig rätt. Tror inte att h*n har gjort en bakåtvolt sen förra veckan då vi var på ultraljud och såg att huvudet var ner och fötterna upp.

Nu är det inte så långt kvar tills vi har våran alldeles egen bebis kommer som storasyster ska lära henne/honom ALLT hon kan. En månad går fort. Till helgen blir det att ta in spjälsängen och fixa till en plats i sovrummet. Kan vara bra att lite smått packa den klassiska BB-väskan för man vet ju aldrig när busiga Pärlan har tänkt att möta världen.

Uppdatering: Meja och jag åkte buss fram och tillbaka. Det var en höjdare tyckte Meja eftersom vi alltid brukar gå ner till stan. Men för att skona min attans fogar så blev det det valet. Eftersom vi var lite tidiga så passade vi på att väga oss. Meja vägde 18.9 kg. Jag har nu gått upp sammanlagt 10 kg och det känns bra för att ha månad kvar.

Blodtrycket var perfekt och Pärlan ligger så fint på sin kurva. Magen hade växt 3 cm sedan sist och ligger fixerad med huvudet långt ner. H*n har inte en chans att vända sig och det känns tryggt. Hjärtljudet låg på 138 slag per minut. Meja passade på att sjunga 2 sånger för barnmorskan Birgitta och det gjorde henne både pigg och glad.

Inga kommentarer: