torsdag 23 september 2010

Back on track

image

Noah har chillat med mormor idag då jag har svullnat upp i ansiktet av en inflammation i munnen och läskig yrsel. I 2 ½ vecka har jag haft en fruktansvärd värk. Trodde först det var ett hål men det visades sig vara en envis inflammation som inte ville ge med sig. Så efter tredje tandläkarbesöket blev det penicillin.

Igår fick vi vår dator tillbaka. Den har varit på semester i Tyskland och bytt ut hela moderkortet. Jippi nu kan man blogga som vanligt igen och beskära och förstora bilder.

På sistone har de mesta av det tekniska/elektriska lagt av. Först var det fläkten som nu är utbytt. Som tur var behövde vi inte bekosta det själva. Sedan gick torktumlaren i tvättmaskinen sönder och istället fick vi torka allt i torkskåpet. Handukarna blev alldeles raspiga och nästan kunde stå av sig själva. Förra veckan lät tvättmaskinen förskräckligt och så hade även den gjort sitt. Endast ca 5 år gammal eller precis lika gammal som Meja. För sambon fick ringa killen som skulle installera maskinen och säga att snart åker vi in till BB och föder, så det var bäst att han kom på studs.

Nu ikväll kopplas nya tvättmaskinen in så imorgon blir det att ta tag i det växande tvättberget. Kanske turen vänder nu.

Inga kommentarer: