måndag 13 september 2010

En lång väntan inför den stora dagen

image  

Idag var det inskrivning inför Noahs operationen. Från klockan 10-14.00 var vi där och mycket väntan blev det. Vi fick träffa narkosläkaren, sjuksköterskan, operationsläkaren och allt avslutades med fotografering av Noahs ansikte i alla möjliga vinklar. Efter det åkte vi hem och ringde nu på kvällen för en mer exakt operationstid imorgon.  Vi har badat honom med antibakteriell tvål och han har hoppat i ren pyjamas. Säng och vagn har fått rena lakan.

Nu blir det att ställa klockan så Noah får ett sista mål mat innan klockan 04.00. Sedan ska han bada en gång till och få emla salva på handryggarna. 06.30 ska vi infinna oss på plats och sedan startar de operationen 07.15 Vi kommer båda att få vara med när de söver Noah och vid uppvaknandet och det känns skönt.

Jag kommer få sova över  sedan och dela rum med en annan mamma vars barn också ska genomgå en läppspaltsoperation. Deras dotter kommer att få göra fler operationer senare eftersom hon också har käk och gomspalt. Förhoppningsvis kommer vi att få åka hem onsdag förmiddag.

Inga kommentarer: