lördag 2 oktober 2010

Noahs dop i bilder

DSC_3085DSC_3091DSC_3099imageimageDSC_3120imageDSC_3110imageimageDSC_3146imageimageimageimageimageimageimageNoahs.dop.2010 (12)image   

Idag var det dags för dop. Noah var på strålande humör och Meja var förväntansfull. Nervös var jag inför den sång jag skulle sjunga. “Handens fem fingrar” skriven av Peter LeMarc . Meja fick hälla upp dopvattnet i dopfunten. Noahs ben sprattlade i ett under den långa dopklänningen och sa intet ett pip när han fick vatten på håret. Hans kusin Ida sjöng “ Du vet väl om att du är värdefull” så vackert.

Efter så vankades baguette buffé där gästerna fick göra sin egen smörgås. Meja vill sjunga en sång och ställde sig  modigt upp och sjöng “Blinka lilla stjärna” och kompades på piano av min morbror Bosse. Doptårta och kaffe blev det sedan och efteråt hjälpte Meja sin lillebror att öppna alla doppresenter. Det blev bra träning inför hennes stundande 5 års dag.

Ett stort tack till alla som medverkade  och förgyllde Noahs dopdag . Vi är jätteglada för all hjälp vi fick av faddrar och kusiner med mat och dylikt. Utan er hade vi nog diskat och städat långt in på natten.

Inga kommentarer: